Nieuws

De eerste bedrijfsfoto is een feit. Met dank aan Norbert Reijngoud van B2B fotografie, https://www.b2bfotografie.nl

Facebook photo

S3 Bouwadvies: Heeft het bouwkundig tekenwerk en de bouwaanvraag verzorgd van dit mooie woonhuis. Wij wensen onze opdrachtgever veel succes met de bouw.

Facebook photo

Studio S3: Heeft sinds afgelopen week een VR-bril in huis. Wij kunnen u nu een volledig virtuele tour door uw toekomstige woning of gebouw geven. U beleefd de ruimte nog voordat het gebouwd is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u benieuwd hoe het werkt? Dan bent u altijd welkom om het zelf uit te testen

Facebook photo

S3 Bouwadvies: Heeft het bouwkundig tekenwerk en de bouwaanvraag verzorgd van dit mooie woonhuis. Wij wensen onze opdrachtgever veel succes met de bouw.

Facebook photo

S3 architectuur: Studio S3 is gevraagd om een bestaande bedrijfshal te transformeren naar een riante drive-in woning.
In de linten-visie van Heerhugowaard is de ambitie uitgesproken om zoveel mogelijk bestaande bedrijfsopstallen te vervangen voor woonruimte. Met die gedachte in ons achterhoofd hebben we voor onze opdrachtgever een bestaande schuur getransformeerd naar een riante drive-in woning. Om hoogte te winnen aan de tuin-zijde van de woning hebben we het volume opgetild. Met grote glazen stalen puien opent het volume zich richting de tuin.

Facebook photo

S3 architectuur: Is gevraagd om binnen een bestaande bouwaanvraag een nieuw gevelontwerp te maken dat goed aansluit op de omgeving.
Het ontwerp dat aan de basis staat van deze studie opdracht bestaat uit drie bouwvolumes die qua vormentaal, schaal en uitstraling niet passend in de omgeving staan gepositioneerd.
In het nieuwe gevelontwerp hebben we ervoor gekozen om het gebouw te voorzien van een 1-laags plint die richting de Celebestraat overgaat in een kopgebouw van 6 bouwlagen. Bovenop deze plint hebben we vijf modere volumes geplaatst die door een traditionele vormentaal een goede aansluiting zoeken bij de omgeving. We hebben hierin twee varianten gemaakt: (1) Zaanse stijl (2) Pakhuisstijl

Facebook photo

S3 Bouwadvies: Heeft het bouwkundig tekenwerk en de bouwaanvraag verzorgd van dit mooie woonhuis. Wij wensen onze opdrachtgever veel succes met de bouw.

Facebook photo

Studio S3 is bezig met de esthetische begeleiding van het project Warande Bovenwegen.
Warande biedt ouderen in Houten en op de Utrechtse Heuvelrug woon-, service- en zorgarrangementen om aangenaam actief te kunnen blijven.
Het kerngebouw Bovenwegen is een bestaand gebouw dat grondig wordt gerenoveerd en getransformeerd naar een verpleeghotel, waar een restaurant, Kinderdagverblijf, BSO en een aantal facilitaire functies in worden ondergebracht.
Samenwerking tussen Studio S3 en RAU Architects.

Facebook photo

S3 architectuur: heeft de bouwaanvraag ingediend van 6 vrijstaande woningen in Almere. Wij wensen de aannemer en de toekomstige bewoners veel succes met de bouw.

Facebook photo

Wij bedanken al onze vrienden en relaties voor dit mooie jaar. Het team van Studio S3 wenst iedereen fijne kerstdagen en een inspirerend nieuw jaar.

Facebook photo

S3 Bouwadvies: Heeft het bouwkundig tekenwerk en de bouwaanvraag verzorgd van dit mooie woonhuis. Wij wensen onze opdrachtgever veel succes met de bouw.

Facebook photo

Studio S3 is op zoek naar bouwkundig tekenaars. Heb jij zin om ons team te versterken? Stuur dan je CV op naar info@studio-s3.nl.
Voor studenten staat onze deur ook altijd open.

Facebook photo

S3 Architectuur: Studio S3 heeft een schetsontwerp gemaakt voor een energie positieve en luxe villa in Bergen.
De bewoners hadden de wens om de woning en de tuin te integreren. De tuin en de bosrijke omgeving is schitterend om aan te wonen. Een echte kwaliteit die we wilden koesteren in het ontwerp. Het ontwerp bestaat uit drie verschillend gematerialiseerde volumes:

(1) Leef: woonkamer, keuken, tuinkamer
(2) Werk: kantoor, bijkeuken
(3) Ontspanning slaapkamer, sauna, fitness

Energie-opwekking vindt plaats door middel van een houtpellet kachel en pv-panelen. Koude-opwekking wordt geactiveerd door een betonplaat onder de begane grond vloer. De zeer goed geïsoleerde woning is verder voorzien van een laagtemperatuur afgiftesysteem, emissie-vrije materialen, FSC-gecertificeerd hout, een hwa-buffering ten behoeve van tuinirrigatie. de woning is volledig vrij van chroom en PVC.

Facebook photo

Studio S3 heeft opdracht gekregen voor de uitwerking van project Ringoevers, 134 woningen te Hillegom. Wij zijn erg trots om deel te zijn van het team ringoevers, samen met Ringoevers, HBB Groep, ENZO architectuur & interieur, De Geus Bouw, K_Dekker kleinbouw

Facebook photo

Studio S3 heeft afgelopen week de nieuwe zelfgemaakte werk- en vergadertafels geïnstalleerd. De tafels bestaan uit twee gelamineerde poten van Russisch berken multiplex en een werkblad voorzien van een kristal witte toplaag.

Wij bedanken Kobalt5013 (https://kobalt5013.nl) Meubelmakers voor de hulp en ruimte die wij ter beschikking hebben gekregen.

Studio S3: Met trots zijn wij sinds vorige week erkent leerbedrijf voor het middelbaar beroepsonderwijs. Tevens zijn wij aangemeld als stagebedrijf voor het Hoger beroepsonderwijs. De komende weken maken wij de werkplekken gereed. We hopen snel de eerste stagiaires te verwelkomen.

Facebook photo

Studio S3 Bouwadvies: Onze afdeling bouwadvies heeft het tekenwerk verricht voor de bouwaanvraag van dit mooie herenhuis, te Spanbroek. Vergunning is afgelopen week afgegeven. Wij wensen onze opdrachtgever heel veel succes met de bouw van hun droomhuis op deze mooie locatie.

Facebook photo

Studio S3 heeft vandaag de sleutels van de nieuwe kantoorlocatie ontvangen. Stationplein 99-126, te Heerhugowaard is vanaf 26 juni 2017 ons nieuwe bezoekadres.
Een erg mooie locatie vlak naast het station van Heerhugowaard, met veel jonge bedrijven.

Facebook photo

S3 Bouwadvies:
Studio S3 heeft het tekenwerk verricht voor deze karakteristieke Gelderse schuur

Facebook photo

S3 architectuur:
De transformatie van de drie kantoorpanden naar 250 studenten woningen zijn volop in uitvoering. De eerste resultaten zijn veelbelovend. Complimenten aan Bouwbedrijf van de Ven

Facebook photo

Facebook photo

S3 Architectuur:
Aan de kop van de nieuwe woonwijk in Spanbroek op het voormalig werkterrein van de betonfabriek, heeft Studio S3 een ontwerp gemaakt voor de transformatie van een jaren '80 woning naar een moderne villa. Het ontwerp vormt op een subtiele wijze een intermediair tussen het historische dorpslint en de nieuwe woonwijk.

Facebook photo

Studio S3:
Heeft u een kavel op het oog en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan bieden wij u een quickscan, waarin wij de mogelijkheden, het proces, de planning en de investeringskosten voor uw nieuwbouw woning inzichtelijk maken. Vul het formulier in op www.studio-s3.nl/quickscan

Facebook photo

S3 Architectuur:
Studio S3 heeft het schetsontwerp gemaakt voor 6 vrijstaande woningen in het Columbuskwartier, te Almere Poort. Binnenkort start de verkoop.

Facebook photo

Studio S3:
De eerste reclameborden zijn geplaatst

Facebook photo

S3 Architectuur:
Studio S3 heeft het schetsontwerp gemaakt voor een vrijstaande kavel aan de rand van de binnen stad in Alkmaar aan de Kievitsstraat.

Facebook photo

S3 Bouwadvies:
Vandaag de eerste paal geslagen voor een riante vrijstaande woning aan de rand een nieuwe woonwijk in Heerhugowaard Noord. Studio S3 heeft ontwerp en bouwaanvraag voor deze mooie villa verzorgd. Wij wensen onze opdrachtgever veel succes met de bouw.

Facebook photo

S3 Bouwadvies:
Vandaag de eerste paal geslagen voor een twee onder één kap woning, te Heerhugowaard. Studio S3 heeft ontwerp en bouwaanvraag voor deze mooie woonhuizen verzorgd. Wij wensen onze opdrachtgever veel succes met de bouw.

Facebook photo

S3 Architectuur:
Na het ontwerp van de voormalig kantoorpanden aan de Barajasweg, heeft Studio S3 ook het voormalige kantoorpand aan de Naritaweg 139, te Amsterdam (nabij Station Sloterdijk) ontworpen. Ook dit ontwerp is door de supervisor van omgeving Sloterdijk goedgekeurd.
(in opdracht van B22)

Facebook photo

S3 Architectuur:
Studio S3 heeft een ontwerp gemaakt voor de twee voormalig kantoorpanden aan de Barajasweg (nabij station Sloterdijk), te Amsterdam. Het ontwerp is goedgekeurd door de Supervisor van Sloterdijk en omgeving.
(in opdracht van B22).

Facebook photo